U ook een website met gratis video, animatie, foto's, SEO scan, drukwerk, etc. etc. etc.? Check dan de actiepagina!

YouTube kanaal beginnen? Wij maken ’t mogelijk!


YouTube kanaal beginnen, zoals de Orthodontiepraktijk Leeuwarden? Dit is hun eerste video.

 

YouTube kanaal beginnen?
Verstandig!

YouTube kanaal beginnen? Een verstandige keus, want YouTube is na Google ’s wereld grootste zoekmachine. Vandaar dat steeds meer bedrijven er gebruik van maken. Niet alleen voor marketing, maar ook als kanaal om nieuws te presenteren. Of voorlichting te geven over de werkwijze van een bedrijf, zoals onze klant Orthodontiepraktijk Leeuwarden heeft gedaan. Voor hen hebben we een videokanaal gemaakt op YouTube over de ins en outs van een beugelbehandeling. Een videokanaal, dat al vele 100.000’en keren is bekeken!

 YouTube kanaal beginnen, zoals de Orthodontiepraktijk Leeuwarden? Hier een fragment uit hun eerste video.


YouTube kanaal beginnen, zoals de Orthodontiepraktijk Leeuwarden? Hier een fragment uit hun eerste video.

Voordelen van uw eigen YouTube kanaal beginnen

Het opzetten van uw eigen YouTube kanaal biedt meerdere voordelen:

    1. YouTube vergroot uw online zichtbaarheid. YouTube is na Google ’s werelds grootste zoekmachine en de op twee na meest bezochte site na Google en Facebook.
    2. Een eigen kanaal op YouTube zorgt voor binding met uw klanten. Klanten en andere volgers kunnen zich op uw kanaal abonneren. Hiermee zijn ze altijd op de hoogte van uw nieuwste producten, diensten en ander nieuws. En kunnen ze direct feedback geven!
    3. Een eigen videokanaal zorgt voor verbinding tussen het personeel. Met name in grotere organisaties is video een perfect middel om te laten zien waar verschillende personeelsleden en/of afdelingen mee bezig zijn.
 YouTube kanaal beginnen, zoals de Orthodontiepraktijk Leeuwarden? Hier een fragment uit hun vierde video.


YouTube kanaal beginnen, zoals de Orthodontiepraktijk Leeuwarden? Hier een fragment uit hun vierde video.

Uw video’s optimaal vindbaar

Wij hebben door de jaren heen 100’en video’s en webpagina’s gemaakt. En daarmee een schat aan ervaring opgedaan. Kijk bijvoorbeeld voor ons portfolio eens op onze hoofdsite, VideoDesign.online. Door deze ervaring weten we de video’s niet alleen te produceren, maar ze ook optimaal vindbaar te maken. Deze optimale vindbaarheid geldt zowel voor YouTube zelf, als voor een zo hoog mogelijke vermelding op Google.

Contact

Wilt u ook een eigen videokanaal op YouTube? En de zekerheid dat uw video’s optimaal gevonden worden op YouTube en Google? Neem dan even contact met ons op, via mail, telefoon of [chat style=2 inline_issue=”true”]. Geheel vrijblijvend!